(Pakkauskoko: 30 purutabl., Maku: Mansikka)

Maitohappobakteerivalmiste. Biophilus Basic on purutabletti vatsan hyvinvointiin. Sisältää kahden bakteerikannan yhdistelmän. Maitohappobakteerit tasapainottavat vatsan toimintaa esimerkiksi matkalla, vatsataudissa tai antibioottikuurin yhteydessä.
alkaen 9,45 €
1 kpl = 0,32 €

4 kpl

(Pakkauskoko: 90 tabl., Muoto: Nieltävä tabletti)

Greipin makuinen magnesium- ja B6-vitamiinivalmiste. Multivita Magnesiumsitraatti valmisteessa magnesium on orgaanisessa muodossa magnesiumsitraattina, joka imeytyy tehokkaasti. Magnesium suojaa elimistöä monilta aineenvaihdunnan häiriöiltä, antaa lihas- ja sydänsoluille energiaa sekä edistää luuston ja hermoston hyvinvointia.
alkaen 12,40 €
1 kpl = 0,14 €

21 kpl

(Pakkauskoko: 100 tabl.)

Suussa hajoava melatoniinitabletti. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniini on käpylisäkkeen tuottama, elimistössä luontaisesti esiintyvä hormoni, joka on yhteydessä vuorokausirytmin säätelyyn.
alkaen 9,30 €
1 kpl = 0,09 €

yli 25 kpl

(Pakkauskoko: 170 ml)

Kylmägeeli. Lääkeaineeton turvallinen ja pitkävaikutteinen koko perheen kylmähoitotuote. Lievittää nopeasti ja tehokkaasti kipua ja tulehdusoireita, laskee turvotusta ja laukaisee lihasjännitystä. Voidaan käyttää esimerkiksi venähdyksissä, rasitusvammoissa, niska-hartiaseudun kiputiloissa sekä nopeuttamaan lihasten palautumista fyysisestä rasituksesta.
alkaen 7,70 €
1 l = 45,29 €

yli 25 kpl

(Pakkauskoko: 150 ml)

Virkistävä ja kosteuttava jalkavoide. Hyvin imeytyvä jalkavoide, joka tekee jalat pehmeän tuntuisiksi. Jalkavoide sisältää keramidia sekä glyserolia, jotka sitovat kosteutta tehokkaasti ihoon. Voide sisältää myös mentolia, kamferia ja eukalyptys öljyä, jotka pehmentävät ja viilentävät rasittuneita jalkoja ja antavat jaloille raikkaan tuoksun.
alkaen 8,25 €
1 l = 55,00 €

22 kpl

(Pakkauskoko: 200 g, Pakkaus: Tuubi)

Kosteuttava perusvoide koko perheelle. Aqualan L soveltuu normaalille, kuivalle ja herkälle iholle sekä allergiselle ja atooppiselle iholle. Monikäyttöinen Aqualan L sopii koko keholle, kasvoille, päänahalle, genitaalialueen limakalvoille sekä taive- ja ihopoimualueille.
alkaen 3,50 €
1 kg = 17,50 €

yli 25 kpl

(Pakkauskoko: 1100 ml, Pakkaus: Täyttöpakkaus)

Pesuneste kasvoille ja vartalolle. Sebamed Liquid Face & Body Wash puhdistaa koko kehon hellävaraisesti säilyttäen ihon luonnollisen suojan. Sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja.
alkaen 5,30 €

yli 25 kpl