(Pakkauskoko: 60 tabl.)

Imeskeltävä sinkkiasetaattitabletti. Mintun ja mansikan makuinen sinkkiasetaatti imeskelytabletti vastuskyvylle. Vaikuttavana aineena sinkkiasetaatti. Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
alkaen 12,90 €
1 kpl = 0,22 €

yli 25 kpl

(Pakkauskoko: 200 ml, Pakkaus: Pullo)

Pesuneste kasvoille ja vartalolle. Sebamed Liquid Face & Body Wash puhdistaa koko kehon hellävaraisesti säilyttäen ihon luonnollisen suojan. Sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja.
alkaen 5,30 €
1 l = 26,50 €

3 kpl

(Pakkauskoko: 200 ml, Pakkaus: Pullo)

Erittäin hellävarainen pesuneste. Sebamed Olive Face & Body Wash -pesuneste sopii erityisesti herkälle ja kuivalle iholle. Tuote sisältää oliiviöljyä ja pantenolia, jotka pehmittävät ja ravitsevat ihoa säilyttäen sen luonnollisen suojan.
alkaen 5,00 €
1 l = 25,00 €

2 kpl

(Pakkauskoko: 30 g, Pakkaus: Tuubi)

Kosteuttava perusvoide koko perheelle. Aqualan L soveltuu normaalille, kuivalle ja herkälle iholle sekä allergiselle ja atooppiselle iholle. Monikäyttöinen Aqualan L sopii koko keholle, kasvoille, päänahalle, genitaalialueen limakalvoille sekä taive- ja ihopoimualueille.
alkaen 3,50 €
1 kg = 116,67 €

4 kpl

(Pakkauskoko: 30 tabl., Muoto: Suussa hajoava tabletti)

B12-vitamiinivalmiste. Beko Strong B12 sisältää B12-vitamiinia, joka toimii elimistössä koentsyyminä mm. proteiini-, rasva- ja hiilihydraattiaineenvaihdunnassa. Valmiste sopii erityisesti henkilöille, joilla saattaa esiintyä B12-vitamiinin puutosta, kuten ikääntyvät, kasvissyöjät, vegaanit ja keliaakikot.
alkaen 7,80 €
1 kpl = 0,26 €

2 kpl

(Pakkauskoko: 30 tabl.)

Monipuolinen monivitamiini-hivenainetabletti. Multivita Plus on erityisesti aikuisille suunniteltu monivitamiini, johon on lisätty mm. näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia. Valmiste sisältää myös tärkeää D3-vitamiinia, suonenvetoihin auttavaa magnesiumia sekä soluille välttämätöntä foolihappoa.
alkaen 5,30 €
1 kpl = 0,18 €

9 kpl