Ruoansulatusentsyymit

Ruoansulatusentsyymit


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Ruoansulatusentsyymi. Nogasinia käytetään ehkäisemään ilmavaivoja ja turvotusta, jota joidenkin ruoka-aineiden nauttiminen aiheuttaa.
alkaen 5,30 €
1 kpl = 0,53 €

7 kpl

Entsyymivalmiste. Mikäli ruoansulatusentsyymejä ei ole riittävästi, ruoka ei sula ja se jää kuormittamaan suolistoa ja koko elimistöä. Entsyymipuutoksen oireita ovat ruoansulatuskanavan vaivat, kuten ummetus tai ripuli, ilmavaivat, erilaiset kivut ja kouristukset maha-suolialueella, väsymys ruokailun jälkeen, vatsan turvotus, pahoinvointi, ruokahaluttomuus, närästys ja happamat röyhtäisyt. Entsyymipuutos voi johtua monista eri seikoista, mm. ikääntymisestä, pääasiallisesti käsitellyn ruoan käyttämisestä, pureskeluongelmista, stressistä, tai väsymyksestä.
alkaen 8,70 €
1 kpl = 0,44 €

2 kpl

Vatsahappoja tasaava ruoansulatusentsyymivalmiste. Valmisteen ruoansulatusentsyymit pilkkovat ravinnon proteiinia, rasvaa ja hiilihydraatteja paremmin imeytyvään muotoon. Lisäksi valmisteen kalsiumkarbonaatti vähentää mahalaukun happamuutta ja siitä johtuvia oireita, kuten vatsan polttelua ja täysinäisyyden tunnetta.
alkaen 10,70 €
1 kpl = 0,33 €

3 kpl

Lääke

Riittämättömään ruoansulatusentsyymien erittymiseen. Creonin vaikuttava aine on pankreatiini-entsyymi. Pankreatiini sulattaa ruokaa sen kulkiessa suoliston läpi.
alkaen 24,45 €
1 kpl = 0,24 €

2 kpl

Ruoansulatusentsyymivalmiste. Gastro Enzym sisältää ruoansulatusta edistäviä alfa-galaktosidaasi- ja lipaasientsyymejä. Entsyymit pilkkovat ravinnon sisältämät hiilihydraatit ja rasvat paremmin imeytyvään muotoon ja ehkäisevät tyypillisiä ruoansulatusvaivoja, kuten turvotusta ja ilmavaivoja.
alkaen 10,70 €
1 kpl = 0,36 €

loppu

Ruoansulatusentsyymi. Nogasinia käytetään ehkäisemään ilmavaivoja ja turvotusta, jota joidenkin ruoka-aineiden nauttiminen aiheuttaa. Yleisimpiä vatsaoireita aiheuttavia ruoka-aineita on esimerkiksi pavut, vihannekset ja muut kasvikset sekä viljatuotteet. Vaikuttavana aineena on luontainen alfa-galaktosidaasi -entsyymi, joka pilkkoo ravinnon sulamattomia hiilihydraatteja ruoansulatuskanavassa. Täten valmiste helpottaa ilmavaivoja ja muita yleisimpiä ruoansulatusvaivoja sekä vähentää aterianjälkeisiä vatsavaivoja. Nogasin-valmisteen avulla voit nauttia monipuolisesta ja terveellisestä ruokavaliosta ilman ikäviä ruoansulatusvaivoja. Hyvänmakuinen purutabletti voidaan nauttia ilman vettä ja pakkaus on kätevä kuljettaa mukana. Ei sisällä gluteenia, maitoa, laktoosia, liivatetta, sokeria eikä hiivaa. Soveltuu aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.
alkaen 17,40 €
1 kpl = 0,35 €

7 kpl

Ruoansulatusentsyymi. Valmiste sisältää kolmea entsyymiä, jotka pilkkovat tehokkaasti viljan gluteenia sekä maidon kaseiinia. Valmiste sopii gluteeniherkille. Gluteeniproteiini sisältää paljon proliini-aminohappoa, joka pilkkoutuu vaikeasti ruoansulatuskanavassa.
alkaen 14,50 €
1 kpl = 0,58 €

3 kpl