Intiimialueen ph- ja bakteeritasapaino

Intiimialueen ph- ja bakteeritasapaino


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Maitohappobakteerivalmiste. Femiflor on suun kautta otettava maitohappobakteereja sisältävä kapseli. Se sisältää Lactibacillus rhamnosus GR-1 ja Lactobacillus reuteri RC-14 maitohappobakteereita, jotka tasapainottavat ja normalisoivat emättimen normaalia bakteerikantaa.
alkaen 15,70 €
1 kpl = 1,57 €

Emättimen bakteerikasvustoa tasapainottava emätinpuikko. Vagi-C emätinpuikot normalisoivat emättimen pH-arvoa. Valmiste lisää nopeasti emättimen happamuutta, jolloin bakteeri­vaginoosia eli emättimen bakteeritulehdusta aiheuttavien haitallisten anaerobisten bakteerien kasvu estyy.
alkaen 13,10 €
1 kpl = 2,18 €

Hoitaa ja ehkäisee pahaa hajua ja ärsytystä. Kaksitehoinen Lactal-emätinpuikko palauttaa tehokkaasti emättimen luonnollisen pH-tasapainon ja ylläpitää sitä.
alkaen 18,00 €
1 kpl = 2,57 €

Hoitaa ja ehkäisee pahaa hajua ja ärsytystä. Kaksitehoinen Lactal Balans-maitohappogeeli palauttaa tehokkaasti emättimen luonnollisen pH-tasapainon ja ylläpitää sitä.
alkaen 16,00 €
1 l = 457,14 €

Kosteuttava emätinpuikko. Vagimoist Ratiopharm on emätinpuikko emättimen kosteutukseen ja luonnollisen pH-tasapainon palauttamiseen ja ylläpitoon. Emätinpuikko sisältää hyaluroni‐ ja maitohappoa sekä polykarbofiiliä. Hyaluroni‐ ja maitohappo parantavat emättimen kosteustasapainon ja pH:n häiriöistä johtuvia oireita. Polykarbofiili auttaa saavuttamaan emättimen oikean pH‐tasapainon.
alkaen 17,00 €
1 kpl = 1,70 €

Emättimen bakteeritasapainon häiriöön. Vagibalance ratiopharm palauttaa ja ylläpitää emättimen luonnollista bakteeri‐ ja pH‐tasapainoa. Valmisteen koostumus (maitohappobakteeri ja maitohappo) auttaa heti asettamisen jälkeen maitohappobakteeritasapainon palautumisessa.
alkaen 16,00 €
1 kpl = 1,60 €

Hoitaa ja ehkäisee emätintulehduksia. I say: Vaginal Infection emätintabletit tasapainottavat emättimen mikrobistoa ja palauttavat sen luonnollisen happamuuden. Tabletit sisältävät luonnollista Cranberry-Active-yhdistettä ja ovat pienikokoisia ja helppoja asentaa.
alkaen 15,00 €
1 kpl = 1,07 €

Kotitesti, joka auttaa diagnosoimaan yleisimmät tulehdukset emättimessä. Helppokäyttöinen kotitesti. Testi perustuu emättimen pH:n määrittämiseen. Emättimen normaali pH on 3,5 - 4,5 ja pH:n nousu saattaa kertoa bakteeri- ja trikomoniaasitulehduksesta. Tulehdustyypin määrittäminen on erittäin tärkeää, jotta voidaan valita asianmukainen hoito. Emätintulehduksen yleisimpiä aiheuttajia ovat bakteerit, hiivasienet ja trikomoniaasi. Bakteerivaginoosi on bakteerien aiheuttama tulehdus emättimessä. Sen yhteydessä ilmenee juoksevaa, maitomaista valkoharmaata valkovuotoa, jossa on kalamainen haju. Trikomaasin aiheuttama valkovuoto on kellanvihreää ja kuplivaa ja siihen liittyy yleensä epämiellyttävä haju, intiimialueen kutina ja virtsaamiskipuja. Hiivatulehduksessa valkovuoto on valkoista, paksua ja kokkareista, eikä siihen liity pahaa hajua. Hiivatulehdukseen liittyy emättimen ja intiimialueen voimakas kutina ja kirvely. Bakteerivaginoosin ja trikomaasin yhteydessä emättimen pH-arvo on kohonnut, mutta hiivatulehduksen yhteydessä pH-arvo on yleensä normaali. Testi näyttää tuloksen väriä vaihtamalla. Jos väri muuttuu, emättimen pH-arvo on kohonnut. Jos väri ei muutu, on emättimen pH-arvo normaali. Testin tulosten tulkintaan löytyy pakkauksesta oirekartoitustaulukko. Testin tarkkuuden on osoitettu kliinisesti olevan yli 90%.
alkaen 9,40 €

Emätingeeli bakteerivaginoosin oireiden hoitoon. Canesbalance hoitaa bakteerivaginoosin oireita. Bakteerivaginoosi on bakteerien aiheuttama tulehdus emättimessä. Sen yhteydessä ilmenee juoksevaa, maitomaista valkoharmaata valkovuotoa, jossa on kalamainen haju. Emätingeeli lievittää tehokkaasti epämiellyttävää hajua, epänormaalia valkovuotoa ja estää epäsuotuisien bakteerien kasvua sekä auttaa palauttamaan emättimen bakteerikannan normaaliksi. Valmiste lisää emättimen happamuutta, jolloin bakteeri­vaginoosia eli emättimen bakteeritulehdusta aiheuttavien haitallisten bakteerien kasvu estyy.
alkaen 15,10 €